Stand Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017

Stand Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta, pentru al cincilea an consecutiv.

Și de data aceasta premiul cel mare – 1000 de Euro – va fi înmânat celui mai glumeț dintre cei 20 de participanți înscriși în competiție.

Marele câştigător al ediției precedente este Cristian Popescu, ce i-a cucerit atât pe membrii juriului cât și pe spectatorii din sala plină cu umorul său inteligent, glumele originale și chipul său extrem de serios. El n-a zâmbit deloc pe scenă, dar sala a râs și a aplaudat cu extaz. Anul acesta, el va fi prezentatorul festivalului, iar la fiecare apariţie pe scenă va strecura și câteva glume în stilul său.

Primii 10 concurenți vor urca pe scenă vineri, 22 septembrie, iar după proba de concurs Raul Gheba și Andrei Ciobanu vor susține show-uri de Stand Up Comedy.

Ceilalți 10 participanți la concurs vor da „examenul” pentru marele premiu pe 23 septembrie, iar apoi publicul va vedea un show amuzant cu Toma și Teo.

Finala va avea alte trei show-uri de stand up comedy cu alți comedianți de succes din țară: Alex Mocanu, Vio și Costel.

Lasă un răspuns