Un nou succes pentru Teatrul „Sică Alexandrescu” : „MINCINOSUL” de Carlo Goldoni.

Jucat în premieră la Brașov în datele 10-11 martie 2018, Mincinosul de Carlo Goldoni a fost un succes financiar, cifrele finale spun 1200 de spectatori, sold out în ambele zile de premiere.

Aranjat și desfășurat cu multă pasiune,  în numele „dragostei pentru adevăr”  de Vasile Nedelcu (regia), Andra Badulesco Visniec (Scenografia), Mălina Andrei (Coregrafia), Ovidiu Iloc (Muzica originală), iar cu mult talent actori teatrului au pictat cu măiestrie, o capodoperă pe șevaletul numit scena.

Mincinosul îi are în distribuție pe:

Lelio: Gabriel Costea

Pantalone: Mihai Bica

Doctorul: Marius Cisar

Rosaura: Anca Florea

Beatrice: Claudia Suliman
Colombina: Iulia Popescu

Arlechino: Gabriel Spahiu

Brighella: Vlad Jipa

Florindo: Vlad Pavel

Ottavio: Bogdan Nechifor

Birjarul,Poștașul,Barcagiul,Băiatul de la prăvălie: Relu Sirițeanu

Sinopsis:

Fiul lui Pantalone, negustorul venețian onest, Lelio Bisognosi, mincinosul, este un om tânăr strălucit umblat prin lume. Timp de douăzeci de ani a trăit la un unchi în Napoli, apoi a revenit în orașul său natal împreună cu servitorul său Arlecchino. Aici, are ocazia de se a întâlni cu fetele Dr.-ului Balanzoni, Rosaura și Beatrice, în timp ce, în lipsa tatălui, acestea se bucură pe terasa casei de serenada unui admirator necunoscut. Autorul serenadei este Florindo, student și chiriaș al doctorului, care o iubește cu timiditate pe Rosaura, fără a îndrăzni să-și dezvăluie sentimentele. Lelio nu ratează șansa apărută: el se prezintă fetelor sub masca unui marchiz bogat și pretinde că el este autorul serenadei, fără a dezvălui de care din cele două ar fi îndrăgostit. Dar, de dragul artei „invențiilor spirituale”, Lelio se complace în a se descrie în diferite minciuni, nu fără consecințe nedorite…

Bilete se pot achiziționa online, de  AICI sau direct de la casa de bilete a teatrului.

 

Preţuri bilete:
Categoria I – 25.5 lei; Categoria II – 20.4 lei;

Program casa de bilete:
marți–vineri: 11:00–19:00; sâmbătă–duminică: 15:00–19:00;
Telefon: 0268.412.969.

Lasă un răspuns