Iepurașul de Paști face o vizită celor mici în data de 31 martie la Centrul Cultural „Reduta”

Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animăluțe haioase și puse pe șotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui?

Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cântă și vor dansa în drumul lor pentru a face că misiunea să fie cât mai ușoară, deși … între noi fie vorba … din cauza lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?

Vino alaturi de noi la spectacolul Aventuri în pădurea iepurașului de Paște să aflăm împreună aventurile animăluțelor haioase. Haideți să dăm o mână de ajutor animăluțelor, să reușească să treacă de lupul cel buclucaș, pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată, să le ducă dulciuri și ouă colorate copiilor.

Spectacolul va avea loc în data de 31 Martie, de la ora 18:00

Durata spectacol: 1 ora

Vârsta recomandata: 3+

Locatie: Centrul Cultural Reduta

Preț bilet: 35 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).
Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Centrului Cultural Reduta sau online, Aici

Spectacolul este pus în scenă de Trupa Yuppie Art din București. Aceeași trupa a susținut în cadrul proiectului nostru Acasa la Moș Crăciun organizat în luna decembrie 2017, spectacolul de iarna Gașca lui Moș Crăciun.

Lasă un răspuns