ANULAT – Colectiv (2020)

Seara filmului românesc @ Cinemateca Patria
20 martie 2020, ora 19:00

Colectiv (2020)
Regia: Alexandru Nanau
Gen film: documentar
Durata film: 109 min

„colectiv” oferă în premieră o privire în culisele momentelor-cheie care au avut loc după evenimentul tragic din clubul Colectiv din București. Urmărind jurnaliști, avertizori de integritate, pacienți arși și oficiali din Guvern, filmul dezvăluie fără compromisuri o întreagă rețea a corupției, minciunii și manipulării.

„colectiv” este primul documentar românesc selectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția și va fi prezentat în secțiunea „Out of competition”.

 

Preț bilet: 10 lei
Comision procesare tranzacție: 3 lei
TOTAL: 13 lei

IT Capitolul 2 (2019) @Dracula Film Festival 2019

IT Capitolul 2 (2019)
Regia: Andrés Muschietti
Cu: Finn Wolfhard, Bill Skarsgård, Jessica Chastain, James McAvoy, Sophia Lillis
Gen film: Horror, Thriller
Durata: 169 minute
Rating: Nerecomandat sub 15 ani

Sâmbătă, 19 octombrie, ora 22.00
Centrul Cultural Reduta
Preț bilet: 15 lei

Sinopsis:
Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.

Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.

Gala Cântecelor de Munte @ Deanes Irish Pub & Grill

Pentru un inceput de an bogat asa cum vi-l dorim tuturor, Gala Cantecelor de Munte din ianuarie va aduce bogatia de cantec a invitatului nostru special EMERIC IMRE.

Cu peste 200 de compozitii si un album special de iarna EMERIC IMRE vine sa ne incalzeasca inimile.
Alaturi de el TITUS CONSTANTIN, Grupul GLAVIS, CRISTINA MURESAN, PITICU si DANIEL FAT vor intregi atmosfera de iarna cu cantece de munte si compozitii proprii, cu muzica folk de calitate si interpretare proprie deosebita.
Fii acolo impreuna cu toti prietenii tai, shareuieste evenimentul sa afle si ei din timp, confirmati cu going si rezervati din timp pentru a fi siguri ca nu ratati aceasta ocazie de a fi aproape de de noi sa ne bucuram de cantec, natura, munte si cea mai buna muzica folk.

Va asteptam cu drag!

Preț bilet : 25 lei
Comision procesare tranzacție: 3 lei
TOTAL: 28 lei

SOLD OUT – ABONAMENT STAND UP FEST 2018

STAND UP FEST, Ediția a VI-a, 2018

Stand’Up Fest, editia a VI-a este un festival de stand-up comedy organizat de Asociația Culturală Fanzin. Festivalul are loc în perioada 27 – 29 septembrie la Centrul Cultural Reduta

PROGRAM
SEMIFINALA 1
JOI, 27 SEPTEMBRIE, ora 19.00
10 concurenți
Show: Teo, Vio, Costel

SEMIFINALA 2
VINERI, 28 SEPTEMBRIE
10 concurenți
Show: Rusu și Andrei

SEARA DE GALĂ STAND UP FEST
SÂMBĂTĂ, 29 SEPTEMBRIE
Finala Stand Up Fest ( 6 finaliști)
Show: Victor Drăgan, Gabriel Gherghe,  Adi Bobo,  Cristian Popesco, Alex Mocanu.

Prezentator festival: Victor Drăgan.

Preț abonament: 120 lei

SOLD OUT – Abonament Brasov Jazz & Blues Festival 2018

BRASOV JAZZ & BLUES FESTIVAL
Ediția a VI-a
11-15 septembrie 2018

CENTRUL CULTURAL REDUTA
Preț abonament: 190 lei (4 zile)

MIERCURI, 12 septembrie, ora 19.00
BLUE NOISE (România)
JAZZYBIT (România)
JOY OF LIFE (România)

JOI, 13 septembrie, ora 19.00
Tad Robinson & LK Band (SUA/Germania)
Julian Sas & Band (Olanda)

VINERI, 14 septembrie, ora 19.00
Henrik Freischlader Band (Germania)
Rita Chiarelli Band (Canada)

SÂMBATĂ, 15 septembrie, ora 19.00
Poppy Ackroyd (Anglia)
Helge Lien Trio (Norvegia)

TEDx Brasov

TED este o organizație non-profit dedicată Ideilor ce Merită să fie Împărtășite (Ideas Worth Spreading). A debutat în 1984 ca o conferinţă ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnology, Entertainment şi Design. De atunci, importanţa şi diversitatea temelor a crescut continuu. Astăzi, TED reinventează accesul și diseminarea cunoștințelor, și facilitează schimbul de idei prin intermediul discursurilor.
TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii. Înregistrările discursurilor de la aceste conferințe sunt disponibile online, fiind deja vizualizate de mai mult de un miliard de oameni intersați de dezvoltarea lor intelectuală. Printre vorbitorii acestor evenimente s-au numărat: Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Philippe Starck sau Bono.
Pe site-ul TED.com, înregistrările din timpul conferinţelor TED sunt postate şi distribuite în lume în mod gratuit, sub numele de video-uri TEDTalks. Datorită proiectului de traduceri voluntare, Open Translation Project, video-urile TEDTalks au subtitrări disponibile în peste 90 de limbi.
TED, cu cele două conferințe anuale ale sale, site-ul video TED.com, inițiative și proiecte comunitare, este acum o platformă și o mișcare globală axată pe schimbări semnificative prin puterea ideilor.
TEDx

Urmând conceptul Ideilor care Merită să fie Împărtăşite (Ideas Worth Spreading) TED a creat o platformă locală numiă TEDx, care permite unor parteneri locali să organizeze evenimente sub licenţă TED. De la apariția lor, în 2009, numărul evenimentelor TEDx a crescut considerabil ajungând la aproximativ 5000 în peste 1200 de orașe din 133 de țări.
TEDx sunt evenimente gratuite, locale şi planificate de către comunităţi, cu scopul de a încuraja inovarea prin oferirea unor îndrumări si mărturii vizionare.
Programul TED Fellows ajută persoane inovatoare din jurul lumii să devină membri ai comunităţii TED şi cu ajutorul TED să amplifice impactul pe care proiectele sau descoperirile lor îl au. TEDx-Ed reuneşte profesori de excepţie cu animatori pentru a creea scurte lecţii video ce pot fi folosite atât în sălile de clasă cât şi pentru studiul individual.

START WITH WHY

Vă așteptăm la noua conferință TEDxBrașov!
Ne dorim să împărtăşim aceeaşi întrebare şi să oferim exemple publicului nostru. Ești curios să afli mai multe despre acest acest nou mod de a gândi şi beneficiile sale?

Conferinţă TEDxBrasov, provoacă oamenii să îşi pună întrebări, să devină curioşi, să afle răspunsuri!
Tu când te-ai întrebat ultima oară De Ce?

I wonder why.
I wonder why.
I wonder why I wonder.
Start with (your) WHY!
Mai multe detalii aici

https://www.facebook.com/events/1727421577555591/?acontext=%7B%22source%22%3A5%2C%22page_id_source%22%3A797060510336887%2C%22action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%2C%22mechanism%22%3A%22main_list%22%2C%22extra_data%22%3A%22%7B%5C%22page_id%5C%22%3A797060510336887%2C%5C%22tour_id%5C%22%3Anull%7D%22%7D]%2C%22has_source%22%3Atrue%7D

Biletele pentru TEDx Brasov s-au pus în vânzare online pe www.biletebrasov.ro și la casieria Centrului Cultural Reduta.

Organizator: Asociația Culturală Fanzin

Proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov

Partener instituțional: Centrul Cultural Reduta, Brasov

Partener Platinum: Aderro GP Energy

Partener Gold: Miele

Partener Silver: Domeniul Bogdan

Parteneri Media: Zile și Nopți, RockFM, BizBrasov;

Organizatori: Asociatia Culturala Fanzin, Asociatia CulTour, fwdBV;