Abonament Tribute Festival Indoor Edition 2019

Rockstadt Club

100,00 leiAdaugă în coș

Rockstadt impreuna cu Asociatia Culturala Fanzine prezinta Tribute Festival Indoor Edition 2019.

– 22.11.2019: IRON MAIDNEM (tribut Iron Maiden) si HOLLYWOOD ROSE (tribut Guns N’Roses)
– 23.11.2019: MASTERPIECE (tribut Metallica) si THE ROCK (tribut AC/DC)

Abonament ambele zile: 100 lei
Bilet pe zi: 60 lei
—————————————————————
IRON MAIDNEM (tribut Iron Maiden) – Ungaria

Trupa exista inca din 1996 iar numele este un joc de cuvinte, “maidnem” insemnand in limba maghiara “aproape”. Inceputurile au fost guvernate de jam-session-uri in care membrii din alte cunoscute trupe din Ungaria cantau piese de la Iron Maiden. Mai tarziu, observand ca din ce in ce mai multi oameni erau incantati de showurile pe care le sustineau cu piese Iron Maiden, atitudinea lor a devenit una profesionista si atent indreptata catre o adevarata trupa tribut.

Iron Maidnem sustine mai mult de 30 de concerte pe an in toata Europa si de asemenea au lansat o serie de albume prin care dovedesc cat de bine pot interpreta piesele titanilor heavy metal. In concerte au un repertoriu de aproximativ 60 de piese in total si chiar melodii pe care Iron Maiden nu le canta live cum ar fi Alexander The Great sau Flash Of The Blade.

Youtube: http://www.youtube.com/user/ironmaidnem
Facebook: www.facebook.com/ironmaidnem
——————————————————————-
HOLLYWOOD ROSE (tribut Guns N’Roses) – Ungaria

Formata in 2003, trupa sustine intre 90 si 120 de concerte pe an fiind cea mai cunoscuta trupa tribut Guns N’Roses din Europa. A sustinut concerte in aproape toate tarile de pe continent si in deschiderea unor artisti recunoscuti international. In repertoriul lor sunt incluse cele mai cunoscute hituri ale trupei al caror tribut sunt iar show-ul lor este unul fascinant si memorabil.

Youtube: https://www.youtube.com/user/HollywoodRoseHungary
Facebook: https://www.facebook.com/hollywoodrose/
—————————————————————————-
THE ROCK (tribut AC/DC) – Romania

Infiintata in 2002, trupa aduce auditoriului atat sunetul autentic al trupei AC/DC cat si expresivitatea si charisma scenice. In repertoriul lor sunt incluse piesele cele mai cunoscute ale AC/DC de pe toate materialele discografice fiind cotata in top trupe tribute din Europa.

Youtube: https://www.youtube.com/user/therockacdc1
Facebook: https://www.facebook.com/TheROCK.Romania/
——————————————————————————–
MASTERPIECE (tribut Metallica) – Romania

Trupa MASTERPIECE este PRIMA formatie tribut METALLICA din Romania.

Trupa este alcatuita din membri cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe consacrate din tara. Inca de la inceput s-a bucurat de succese obtinute in concerte si festivaluri atat in Romania cat si in strainatate.

MASTERPIECE este in continua urcare oferind fanilor trupei Metallica si nu numai, show-uri la inalt nivel profesional.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Cgtkc6_e_oQ
Facebook: https://www.facebook.com/MasterpieceRomania/
———————————————————————————-
Biletele se gasesc in format electronic pe https://www.iabilet.ro/site/event/47627/ si https://biletebrasov.ro/, in reteaua de magazine partenere iabilet https://www.iabilet.ro/retea si la clubul Rockstadt.
——————————————————————————
Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.