BRASOV JAZZ & BLUES FESTIVAL 2019 – Ziua 2

Teatrul Sică Alexandrescu

VINERI, 1 noiembrie, ora 19.00
Teatrul Sică Alexandrescu Brașov
Seară de blues

19:00 – Dorrey Lin Lyles & LK Band (SUA/Germania)
21.00 – Bruce Katz Band (SUA)

Preț bilet : 45 lei

DORREY LIN LYLES (SUA/Germania) ne invită să luăm parte la o experiență muzicală unică, sexy și intoxicantă: un amestec perfect echilibrat de Gospel, Jazz, Soul și Blues. Misiunea ei este de a atinge sufletul publicului transmițând energie pozitivă cu o muzică ce pătrunde în suflet și traversează toate barierele care distrug ignoranța și ne unesc pentru a crea O SINGURĂ MARE FAMILIE.

DORREY LIN LYLES este un performer excelent și la Brasov va fi acompaniată de o trupă de instrumentiști excepționali: Lars Kutschke (chitară), Atilla Herr (chitară bass), Heiko Jung (tobe) și Till Sahm (pian).

Link video:
https://www.youtube.com/watch?v=8TTvMoHwIgg

 

BRUCE KATZ (SUA) este unul dintre marii pianişti de blues şi jazz din America, care a şi câştigat de-al lungul carierei 4 premii pentru cel mai bun pianist de blues din America.

Bruce este liderul trupei Bruce Katz Band de 25 de ani. În tot acest timp a cântat și înregistrat alături de Ronnie Earl, Delbert McClinton Band, Jaimoe’s Jasssz Band, John Hammond și cu alți artiști legendari.

În 2019 a câștigat alături de Giles Robson, Premiul pentru Albumul Acustic al Anului în cadrul Galei Blues Music Awards in Memphis.

Link video:
https://www.youtube.com/watch?v=NsWHEQwfVfU&list=RDEMJZxtydYkZWSOl1PSiYbZxQ&start_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=kAORC1vs4j4