SOLD OUT – Brasov Jazz & Blues Festival, Ziua 1

BRASOV JAZZ & BLUES FESTIVAL 2020

Vineri, 4 septembrie
19:00: A-C Leonte (quartet) (România)
21:00: Luiza Zan & Jazzpar Trio (România)

Preț bilete:
Bilet categ. A (curte sau balcon față): 30 lei
Bilet categ. B (balcon lateral): 20 lei

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ATENȚIE! PRIN ACHIZIȚIONAREA UNUI BILET LA BRAȘOV JAZZ & BLUES FESTIVAL 2020 SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS.

PENTRU SIGURANȚA TA ȘI A CELORLALȚI TE RUGĂM SĂ PARCURGI REGULILE DE PARTICIPARE ÎNAINTE DE A TE PREZENTA LA FESTIVAL!

POLITICA DE ACCES:

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la concertul din ziua respectivă.

Vă recomandăm să prezentați biletele electronic pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

REGULI DE PARTICIPARE LA EVENIMENT:

Sănătatea ta este pe primul loc și te rugăm să respecți următoarele reguli de siguranță:

🔸 Spectacolul începe la ora menționată pe bilet. Te rugăm să te prezinți din timp la locul de desfășurare a evenimentului pentru a evita formarea de cozi. Accesul va fi permis zilnic începând cu ora 18.15.

🔸 Fiecare bilet are prevăzut un loc. Te rugăm să respecți locul menționat pe bilet. Dacă aceasta lipsește de pe bilet, te rugăm să contactezi în avans.

🔸 Te rugăm să păstrezi distanțarea de 1,5 metri între persoane pe toată perioada spectacolului: de la intrarea în incinta unde se va desfășura spectacolul și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul. Nu este permisă mutarea amplasamentului scaunelor!

🔸 Te rugăm să rămâi așezat pe toată durata evenimentului.

🔸 Masca de protecție este obligatorie atât la intrare cât și pe întreaga durată a evenimentului. Pentru o protecție eficace, masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul. Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască.

🔸 Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

🔸 La intrarea în perimetrul evenimentului, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.

🔸 Te rugăm să nu te prezinți la festival dacă ai fost diagnosticat cu COVID 19 în ultimele 14 zile, dacă prezenți simptome specifice infectării cu virusul SARS COV 2 (Ex: febră, tuse seacă, rinoree, dureri de gât, de cap etc.) sau dacă ai intrat în contact cu persoane diagnosticate cu COVID 19 sau cu persoane care prezintă simptomatologie specifică infectării cu virusul SARS-COV 2, cu persoane care au fost plasate în carantină sau sunt suspecte a fi infectate cu SARS-COV 2, în ultimele 14 zile.

Vă recomandăm să aveți la voi mască de rezervă, dezinfectant de mâini, respectiv pelerină și pătură sau haine groase, în caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice. 

Împreună ne asigurăm că evenimentul decurge în condiții de maximă siguranță și ne bucurăm de muzică!