Concert Spectrum

Deane's Irish Pub & Grill Pub

23,00 leiAdaugă în coș

Va asteptam in Deane’s, duminica, 13 octombrie , la un concert foarte special Spectrum!

Spectrum este numele proiectului lor muzical care ia organic diferite forme, în funcție de ocazie. La bază sunt întotdeauna două voci de sirene – divine, suave, sfâșietoare – care în stilul lor specific acaparează spațiul și răsună în văzduhul părții noastre de cer: Miruna Francesca Maria (lead vocals si percutie – 25 ani) și Anca Maria Sîrbu (lead vocals și chitară – 26 ani). Aceste două tinere talente au fost născute sub semnul muzicii, cântă încă de mici, trăiesc pe note muzicale și respiră muzică în fiecare zi.

Muzica pe care o abordează este ceva ce transcende termenii de trist, „heartbreaking”, deprimant etc. și ajunge deja la ceea ce în artă se numește catharsis….un catharsis viu și antrenant care nu are cum să nu te atingă până în mijlocul ființei tale.

Un proiect muzical pur – pentru că evoluează de la o zi la alta, este în continuă metamorfoză ca să atingă forma ideală la fiecare concert. Fetele cântă doar piese care grăiesc sufletului lor și inevitabil această grăire se perpetuează către oricine le aude glasul lor „cel de alean și miere”.

De la Pink Floyd, la Beatles, la Röyksopp, la Jewel, la Hindi Zahra, la Markéta Irglová și Glen Hansard, piesele lor din categoria coveruri sunt cutremurătoare și atinse de binecuvântarea zeilor muzicii. Au bunul obicei de a alege cate o piesă consacrată și de a o transforma în terapie pentru suflet în propriul lor stil. Mai nou pășesc în lumea trupelor cu compoziții proprii și ne vor încânta cu primele lor piese originale din ce in ce mai mult.