Jam session cu Lars Kutschke Trio (Germania/Ungaria), la Warehouse Grill Pub & Good Music

Warehouse Grill Pub & Good Music, Str. Lucian Blaga nr.8, Brasov

Jam session cu Lars Kutschke Trio (Germania/Ungaria), la Warehouse Grill Pub & Good Music.

În fiecare seară de festival, vă invităm la jam session cu Lars Kutschke Trio (DE/HU), la Warehouse Grill Pub & Good Music.

Lars Kutschke, unul dintre puținii artiști prezenți la festival la fiecare ediție, va fi alături de noi și în acest an, împreună cu Attila Herr (chitară bass) și Zsolt JankY (tobe).

Distracția va continua împreună cu Lars Kutschke Trio la Warehouse Grill Pub & Good Music începând cu ora 23.00.

CUMPARA Bilete la Jam session cu Lars Kutschke Trio


 

Cei trei îi așteaptă alături de ei pe scenă și pe ceilalți artiști prezenți la Brașov Jazz & Blues Festival 2017.

Lars cântă la chitară R&B, blues, jazz și rock și este compozitor. Din 2005, este director muzical pentru Sharrie Williams (SUA). Împreună, au susținut concerte în peste 40 de țări pe 4 continente. Mai mult, Lars Kutschke s-a ocupat de realizarea albumelor artistei „Here To Stay” și „Out Of The Dark”. Ambele albume au fost nominalizate la American BMA, cel din urmă câștigând premiul „Album Blues al Anului” în 2012, oferit de Academia de Jazz din Franța.

Un alt proiect de suflet este Trio Soundsville, cu Alberto Marsico și Gio Rossi, cu care a înregistrat deja două albume și a cântat la cluburi si festivaluri din toată Europa, inclusiv la Brasov Jazz & Blues Festival în 2015.

Lars Kutschke a cântat și a înregistrat piese împreună cu numeroși artiști: Bettye Lavette, Alex Schultz, J. C. Doo-Kingue, Shakura S’Aida, Cuba Nova, SIDO, Günther Fischer, Pascal Von Wroblewsky, Die Zllner & Keimzeit.

Primul său album solo – „Right Here Right Now” –, lansat în 2013, a fost înregistrat împreună cu Chris Coleman (tobe), Tom Goetze (bas), Sjan Sahm (clape ?i orgă), Al Plummer (percuție) și Sharrie Williams (voce).

Prețul unui bilet este de 20 de lei, dar intrarea va fi gratuită pentru posesorii de bilet la Brașov Jazz & blues Festival, în limita locurilor disponibile.

Rezervări la tel. 0773.843.726.

Nu ai bilet la Brașov Jazz & blues Festival ? Cumpara bilete de aici