Monștri (2019)

Cinemateca Patria

13,00 leiAdaugă în coș

Seara filmului românesc @ Cinemateca Patria
4 octombrie 2019, ora 19:00

Monștri (2019)
Regia: Marius Olteanu
Cu: Alexandru Potocean, Șerban Pavlu, Cristian Popa
Genul: dramă
Durata: 96 min.

Sinopsis:
MONȘTRI., singurul lungmetraj românesc selectat și premiat în aceast an la Berlinale, prezintă o zi din viaţa unui cuplu căsătorit. Ea caută răspunsuri. El caută companie. Împart același pat de ani de zile, dar nu par să mai meargă de multă vreme pe același drum.

Care este cea mai mare dovadă de iubire pe care i-o poţi da celuilalt? Care sunt șansele de supraviețuire ale unei relații alimentate de compromisuri și presiuni sociale? Lipsa de asumare și probleme de comunicare îți pot distruge căsnicia, dar iubirea nu naște monștri.

O poveste de dragoste despre compromis, presiuni sociale și revelaţii dureroase, un film de-o admirabilă rigoare formală, MONȘTRI. a avut parte de un parcurs festivalier intens, fiind de asemenea singurul titlu românesc din cursa pentru Trofeul Transilvania și câștigător al Premiului Zilelor Filmului Românesc pentru Debut la TIFF 2019. Din palmaresul filmului fac parte și Marele Premiu la Sofia, precum și Premiul pentru cel mai bun scenariu la Festivalul de Film din Muntenegru.

Preț bilet: 10 lei
Comision procesare tranzacție: 3 lei
TOTAL: 13 lei