Tribute Festival Indoor Edition 2019 – Ziua 1

Rockstadt Club

60,00 leiAdaugă în coș

Rockstadt impreuna cu Asociatia Culturala Fanzine prezinta Tribute Festival Indoor Edition 2019.

22.11.2019:
IRON MAIDNEM (tribut Iron Maiden)
HOLLYWOOD ROSE (tribut Guns N’Roses)

Pret bilet: 60 lei
—————————————————————
IRON MAIDNEM (tribut Iron Maiden) – Ungaria

Trupa exista inca din 1996 iar numele este un joc de cuvinte, “maidnem” insemnand in limba maghiara “aproape”. Inceputurile au fost guvernate de jam-session-uri in care membrii din alte cunoscute trupe din Ungaria cantau piese de la Iron Maiden. Mai tarziu, observand ca din ce in ce mai multi oameni erau incantati de showurile pe care le sustineau cu piese Iron Maiden, atitudinea lor a devenit una profesionista si atent indreptata catre o adevarata trupa tribut.

Iron Maidnem sustine mai mult de 30 de concerte pe an in toata Europa si de asemenea au lansat o serie de albume prin care dovedesc cat de bine pot interpreta piesele titanilor heavy metal. In concerte au un repertoriu de aproximativ 60 de piese in total si chiar melodii pe care Iron Maiden nu le canta live cum ar fi Alexander The Great sau Flash Of The Blade.

Youtube: http://www.youtube.com/user/ironmaidnem
Facebook: www.facebook.com/ironmaidnem
——————————————————————-
HOLLYWOOD ROSE (tribut Guns N’Roses) – Ungaria

Formata in 2003, trupa sustine intre 90 si 120 de concerte pe an fiind cea mai cunoscuta trupa tribut Guns N’Roses din Europa. A sustinut concerte in aproape toate tarile de pe continent si in deschiderea unor artisti recunoscuti international. In repertoriul lor sunt incluse cele mai cunoscute hituri ale trupei al caror tribut sunt iar show-ul lor este unul fascinant si memorabil.

Youtube: https://www.youtube.com/user/HollywoodRoseHungary
Facebook: https://www.facebook.com/hollywoodrose/