Unbuntu People @Deanes Irish Pub & Grill

Deane's Irish Pub & Grill Pub

23,00 leiAdaugă în coș

UBUNTU PEOPLE: Johnny King & Cătălin Milea

După ce au umblat prin lume, binecunoscutul cântăreț congolez Johnny King și saxofonistul Cătălin Milea s-au reîntâlnit și vă invită la premiera ‘Ubuntu People’, un proiect muzical pe care dacă îl asculți și îl vezi, nu îl vei uita prea repede.

Ideea proiectului „Ubuntu People” provine din cultura sud-africană și poate însemna mii de lucruri pentru fiecare, de la „arta de a trăi” la „dacă eu exist, exist pentru că exiști și tu”. Cel care crede în Ubuntu este bun, generos, prietenos, trăiește în armonie cu el, cu ceilalți și cu natura.

Liderul zulu Credo Mutwa spunea despre filozofia Ubuntu: “Asta este ceea ce Africa poate arăta lumii. Am uitat cum să fim oameni, trebuie să ne reamintim cât mai repede dacă vrem să salvăm lumea. Viața a ajuns ca un instrument la care nu mai știm să cântăm. Oamenii trăiesc dar nu mai sunt vii. Trebuie să cântăm viața ca pe un instrument și să facem muzica frumoasă”

Johnny King și Cătălin Milea vă vor face muzica și viața frumoasă. Deși vin din lumi destul de diferite muzical (reggae, soul, jazz, world music) cei doi te invită să te bucuri alături de ei, într-un show interactiv, funny și cu momente de virtuozitate, lirism, energie, cu mult ritm și cu instrumente africane de percuție (djembe, kalimba, bongos) și instrumente de suflat (saxofon, flauturi).

Mai multe despre Ubuntu People:

Despre Johnny King:
https://www.facebook.com/johnnykingofficial/
Despre Cătălin Milea:
https://www.facebook.com/catalinmileajazz/

Te așteptăm la Ubuntu People cu Johhny King și Cătălin Milea!