Iepurașul de Paști face o vizită celor mici în data de 31 martie la Centrul Cultural „Reduta”

Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animăluțe haioase și puse pe șotii care au o misiune importantă de îndeplinit în așteptarea Paștelui?

Așadar, trei iepurași, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pământul pentru a ajunge la bătrânul iepuraș din Pădurea Fermecată pentru a-i duce dulciuri și ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor cântă și vor dansa în drumul lor pentru a face că misiunea să fie cât mai ușoară, deși … între noi fie vorba … din cauza lupului buclucaș, nu va fi deloc așa. O vor duce oare la bun sfârșit?
Citeste mai mult Iepurașul de Paști face o vizită celor mici în data de 31 martie la Centrul Cultural „Reduta”

Un nou succes pentru Teatrul „Sică Alexandrescu” : „MINCINOSUL” de Carlo Goldoni.

Jucat în premieră la Brașov în datele 10-11 martie 2018, Mincinosul de Carlo Goldoni a fost un succes financiar, cifrele finale spun 1200 de spectatori, sold out în ambele zile de premiere.

Aranjat și desfășurat cu multă pasiune,  în numele „dragostei pentru adevăr”  de Vasile Nedelcu (regia), Andra Badulesco Visniec (Scenografia), Mălina Andrei (Coregrafia), Ovidiu Iloc (Muzica originală), iar cu mult talent actori teatrului au pictat cu măiestrie, o capodoperă pe șevaletul numit scena.

Citeste mai mult „Un nou succes pentru Teatrul „Sică Alexandrescu” : „MINCINOSUL” de Carlo Goldoni.”

Muzicianul austriac, născut în 1979 la Graz – Raphael Wressnig & The Soul Connection

Muzicianul austriac, născut în 1979 la Graz, în sud-estul țării, este considerat unul dintre cei mai virtuozi organiști din lume la această oră, talentul său fiind răsplătit cu mai multe nominalizări la categoria “best organ player of the year” de către Downbeat Critics Poll.

Citeste mai mult „Muzicianul austriac, născut în 1979 la Graz – Raphael Wressnig & The Soul Connection”

Unul dintre cele mai speciale grupuri din lumea jazzului contemporan, Mammal Hands (Anglia)


Mammal Hands (Anglia),
Unul dintre cele mai speciale grupuri din lumea jazzului contemporan, Mammal Hands s-au format în 2012 în Norwich, Norfolk, în vestul Angliei, atunci când fraților Nick (pian) și Jordan Smart (saxofoane) li s-a alăturat toboșarul / percuționistul Jesse Barrett.

Citeste mai mult „Unul dintre cele mai speciale grupuri din lumea jazzului contemporan, Mammal Hands (Anglia)”

Joanne Shaw Taylor (Anglia) – Considerată una dintre cele mai bune muziciene de blues din lume.

Joanne Shaw Taylor (Anglia) Considerată una dintre cele mai bune muziciene de blues din lume, Joanne Shaw Taylor a fost un adevărat copil minune, fiind descoperită la vârsta de 16 ani de către Dave Stewart (Eurithmics), cel care a invitat-o imediat să facă parte din supergrupul său.

Citeste mai mult „Joanne Shaw Taylor (Anglia) – Considerată una dintre cele mai bune muziciene de blues din lume.”

La Brașov, Benedikt Jahnel va concerta într-o altă formula de trio – Benedikt Jahnel Trio (Germania/SUA)

Benedikt Jahnel Trio (Germania/SUA) Situațiile în care un om de știință dovedește talente muzicale ieșite din comun încep să fie din ce în ce mai întâlnite, iar pianistul german Benedikt Jahnel este unul dintre aceștia.

Citeste mai mult „La Brașov, Benedikt Jahnel va concerta într-o altă formula de trio – Benedikt Jahnel Trio (Germania/SUA)”