Încarc Evenimente

Preț bilet: 45 lei + 5 lei taxe

Pentru a cumpăra bilete folosiți butonul alăturat. Apăsați o dată sau de mai multe ori în funcție de câte bilete doriți să cumpărați.

STORYTELLERS Acoustic Blues Project
„MUZICI si POVESTI din Istoria Folk-Blues-ului”

Marcian Petrescu este cotat in prezent drept CEL MAI BUN CANTARET LA MUZICUTA din BLUES-ul Romanesc… are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind „DRIFTING BLUES”(2018).

Este UNICUL muzician de din blues-ul romanesc care a reusit performanta de a avea ca invitati speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti si renumiti muzicutisti din USA: SUGAR BLUE si CHARLIE MUSSELWHITE(ambii laureati cu GRAMMY) si pe RICK ESTRIN(multiplu nominalizat la Grammy si castigator a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS).

Mihai Tacoi este unul dintre cei mai buni chitaristi din tanara generatie, fluent atat in blues cat si in muzica de tip rock si rock alternativ. Este profesor de chitara la ROCK SCHOOL si pe langa activitatea alaturi de mine in proiectele TRENUL DE NOAPTE si STORYTELLERS, conduce propria formatia numita „UMBRA”, cu care abordeaza un rock alternativ melodic. In trecut a cantat timp de aproape 4 ani in trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sunt readuse pe scena o serie de piese legendare din folk-ul si blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar si cateva piese de-ale lui Marcian, in limba romana, dar intr-o haina orchestrala inedita.

Show-ul este foarte dinamic si este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese si autorii lor.

Cu ocazia acestui concert, Marcian Petrescu va face si o mica lansare a noului sau album de studio intitulat „MAI MULT DECAT BLUES”, care a fost lansat oficial pe piata in data de 28 Ianuarie 2023. Impreuna cu colegul sau Mihai Tacoi, vor canta cateva piese de pe acest album.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top