Termeni și condiții

Achizitionarea biletelor pentru evenimentele si spectacolele comercializate pe www.biletebrasov.ro este supusa urmatorilor termeni si conditii pe care va obligati sa le respectati.

Continutul si software-ul de pe acest site este proprietatea SC FANZIN SRL si este protejata de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare fraudoloasa de copiere / modificare / download-are va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

2. Condiții Generale

2.1 Utilizatorii site-ului www.biletebrasov.ro isi pot achizitiona de pe acest site bilete pentru evenimentele artistice si culturale organizate de catre Asociatia Culturala Fanzin. Biletele comandate pot fi platite online prin credit card.

2.2 Nu se vor procesa comenzile persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inregistrare. In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, SC FANZIN SRL isi rezerva dreptul de a le anula.

2.3 Biletul nu este rambursabil cu exceptia cazului in care spectacolul sau evenimentul este anulat. In acest caz, SC FANZIN SRL va returna cumparatorilor in intregime contravaloarea biletelor achizitionate la spectacolul. Biletele deteriorate nu vor fi rambursate. Mutarea spectacolului/ evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

2.4 Cererile de rambursare trebuie efectuate in maxim 28 de zile calendaristice dupa data anulării spectacolului/evenimentului prin contactarea organizatorului: SC FANZIN SRL. Adresa: Str. Octavian Goga nr. 9, bl. 290, Brasov.

2.5 In cazul in care biletele sunt pierdute/ furate/distruse sau deteriorate in orice fel de catre utilizatorul final, SC FANZIN SRL nu este raspunzator pentru acest lucru, iar inlocuirea acestora nu va fi posibila.

2.6 Cumparatorii biletelor sunt obligati sa respecte regulamentele pe care organizatorii le stabilesc pentru buna desfasurare a evenimentelor.

2.7 Accesul in sala de spectacol este permis numai pana la ora de incepere a reprezentatiei. Dupa aceasta ora, accesul in sala se va putea face doar la pauza in cazul spectacolelor cu pauza.

2.8 Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora indicata pe bilet nu da dreptul la returnarea contravalorii biletului sau la utilizarea sa la un spectacol ulterior.

2.9 Filmarea si fotografierea sunt strict interzise in timpul spectacolelor.

2.10 Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul cumparat de la SC FANZIN SRL catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional. Organizatorul evenimentului poate refuza participarea detinatorilor unor astfel de bilete la eveniment sau ii poate evacua din locatie.

2.11 Biletele nu pot fi folosite in scopuri promotionale si comerciale fara acordul scris al organizatorului.

2.12 Biletele sunt documente fiscale, pentru ele nu se elibereaza factura fiscala.

2.13 SC FANZIN SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si conditiile fara o notificare prealabila.

3. Confidențialitate

3.1 SC FANZIN SRL garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti.

3.2 La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), SC FANZIN SRL isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

3.3 SC FANZIN SRL se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.